Träningar/clinics

TRÄNING/KURSER/CLINICS

Träningar….

Kristian håller träningar för ryttare med egna hästar främst hemma på Ågesta. Från regelbundna träningar varje vecka till intensivperiod t ex flera dagar/veckor i följd.

Box finns oftast att hyra på gården för dessa intensivperioder.

Även enstaka helgträningar ute i landet.

Undervisning kan även ske på engelska.

Kristians fru Linda håller träningar med fokus på barn/ungdomar som behöver hjälp och träning för att komma igång med tävlingar och vidare satsning inom dressyrsporten.

Mejla för förfrågan

Team KvK

Team KvK är ett koncept där Kristians elever, Kristians fru Linda och hans närmaste medarbetare i hans dressyrstall bildar ett team. Tanken med teamet är att ryttarna som tränar ska känna att de får en helhet i sin träning från dressyrträning till tävlings och träningsplanering och stöd i allmänna beslut. Inom teamet ska man kunna ta hjälp av varandra i olika situationer och stötta varandra i med och motgång. Att tävla dressyr är så mycket mer än bara de minutrar man är på banan. Kristian vill genom teamet få denna ganska individfokuserade sport bli med av en teamresa. Med tanke på de många yngre ryttare som Kristian och Linda tränar långsiktigt är denna teamkänsla mycket viktig.

Clinics…

Kristian håller clinics runt om i landet och även utomlands. En clinic består av att Kristian tränar ekipage i olika nivåer, åldrar och kategorier där en publik följer från sidan och får förklarat vad, när, hur och varför. Nivåer för dessa clinics bestäms med arrangerande ridklubb/ridskola/förening. Kristian har clinics på alla nivåer från ridskola till Grand Prix. Dessa clinics kan även kombineras med en avsutten del där olika ämnen tas upp inom rid och hästsport. Allt efter egna önskemål.

Fortbildningar…

Som A-tränare i dressyr kan Kristian erbjuda fortbildningar anordnade av distrikt runt om i landet. Tema för fortbildning följer Svenska Ridsportsförbundets riktlinjer för aktuellt år.

Mejla för förfrågan

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå