Blogg - Följ min vardag

Oct
17

Trevlig kväll med supporterteamet

Trevlig kväll med supporterteamet

Nytt för i år är att jag har startat ett supporterteam. Jag erbjuder privatpersoner och företag att stödja min tävlingskarriär under året. För denna ekonomiska stöttning så får dessa personer följa mitt år på lite närmre håll via en sluten fb grupp. De får fler filmer och tankar från både träningar och tävlingar, alltså mer detaljer.

Min tanke var att sedan en gång under året bjuda hem alla dessa personer vilket jag nu gjorde i lördags. Vi började i ridhuset med att de fick följa ett träningspass med Adde. Efter det tog Karin med gänget upp till vattenbandet och Dokki fick ett pass som Karin berättade om. Därefter bjöd vi på middag signerad min fantastiska mamma. Vi avslutade middagen med att jag visade ett bildspel om året som gått och tankar inför nästa år. Vi hade otroligt trevligt. 

Jag är så glad för att dessa personer stödjer mig. Det är en krävande sport, inte minst ekonomiskt, så jag är väldigt tacksam för ert stöd. 

I slutet av veckan drar jag till Tyskland och tittar på hästar. Jag hoppas att hitta någon yngre förmåga att sätta fart med. Min största dröm är att hitta någon som är minst 5 år, gärna 6år, men det är svårt så blir kanske en 4 åring denna gång. Vi får se. 


Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (4732)

Post a Comment