Blogg - Följ min vardag

Oct
06

Bra prestation av Adde

Bra prestation av Adde

Adde , It´s ad Hoc, går från klarhet till klarhet. Hans uppgift i år är S:t George och då med sikte på Dressage Power Future Stars finalen som går i Friends i samband med Sweden International Horse Show. Än så länge ser det väldigt bra ut. Det är 6 st som går till final. Man räknar sitt snitt på sina två bästa starterna i denna klass. Just nu ligger mitt snitt i topp! Och det är ett väldigt bra snitt så jag känner mig rätt säker på att de ska räcka för en finalplats!
I finalen rider man första dagen en S:t George och andra dagen en Intermediaire I kür vilket räknas som finalklass. Det är extra roligt att få rida denna final eftersom jag själv är initiativtagare till denna tävling.

Addes ägare Malin och Benke Forsström är väldigt stolta hästägare och följer oss på varje tävling. Det är väldigt roligt att ha ett nära samarbete med hästägarna och se deras glädje när Adde presterar så här bra är riktigt kul!

Senast tävlingen som hölls på fina Kersö Gård, Ekerö, var en riktig toppentävling.  Detta var anläggningens första tävling men jag hoppas det inte var den sista. Banor, parkering, fik,  underlag var super. Det soliga vädret förstärkte intrycket men helt klart en mycket trivsam tävlingsplats.

Till helgen drar jag ner till Flyinge och ska titta på unghästfinalerna. Dessutom är jag engagerad att tala till föreningen unga uppfödare, ska ge min syn på vilka hästar som vi ryttare vill ha i framtiden.

Ska också sitta i en paneldebatt om hästens temperament. Ska bli spännande! 

Igår var första dagen jag fick sitta upp på Dokki. Han har rehab tränat mycket i vårt vattenband och nu är det dags att så smått sätta igång med ridningen igen. Min tanke är att han ska vara igång fullt till jul. En bra julklapp tycker jag!

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (2833)

Post a Comment