Blogg - Följ min vardag

Jul
21

Lite semester men nu igång igen!

Lite semester men nu igång igen!

Inte illa att få till 6 dagar utan hästarna! Blev lite sol och bad på Öland med familjen. Lite kallt i vattnet kanske men var bara att hålla god min och bada ikapp med Viktor som inte verkade känna någon kyla...

Skönt med några dagar och ladda upp batterierna inför kommande händelser. Ännu är det några veckor kvar innan ridskolan börjar igen. Den 11.e augusti drar den igång. 

Fram tills dess har jag lagt beslag på en del boxar i ridskolan med elever som är här under sommaren och tränar med sina hästar. Jag är väldigt glad för mitt gäng i stallet som tar hand om hästarna. Framförallt när man är borta några dagar så är det otroligt skönt att känna sig trygg med att hästarna får topp service!

Framför mig nu har jag tävling den andra helgen i augusti med Dokki i Vallentuna. För Biggles del så får vi se vad som finns. Eventuellt får han lufta sig i Vallentuna med.

Projekt är något som verkar dyka upp för oss här på Ågesta hela tiden. Jag gillar nog att ta mig an nya utmaningar. För ett år sedan var det Ridsportbutiken som blev till. Nu har vi bestämt att installera ett vattenträningsband för hästar. Jag har kommit över ett av de bästa banden på marknaden som jag inte kan missa. Detta kommer göra det möjligt att dels låta mina hästar få träna med detta dels låta hästar utifrån komma hit och träna på bandet. Min hästskötare Karin har lång erfarenhet av detta så hon blir en perfekt person att ta ansvar för träningen. Kommer med mer info lite längre fram om när vi drar igång. Troligen under september! Men först är det en del som skall byggas!

På bilden ser ni en del av alla glada Ågesta människor som var på plats i Falsterbo och hejade fram mig och Biggles!


Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (3791)

Post a Comment