Blogg - Följ min vardag

May
29

Uppladdning inför SM

Uppladdning inför SM

Det blir en spännande helg om en vecka. Dokki går sitt första SM. vi rider GP kval på lördagen och final på måndagen den 6.e. Mitt mål med Dokki blir att slå vårat rekord poängmässigt! Hur långt det räcker vet jag inte men att prestera så bra man kan är målet!

Adde åker till Strömsholm över dagen på fredagen och går sin första Intermediaire I. Strömsholm är en fantastisk tävlingsplats, framförallt om vädret är med! Vi hoppas på soligt och mycket folk!

Jag kommer även passa på att matcha Lina och Biggles, hon rider U25 SM på Biggles. Ska bli väldigt roligt att följa. Lina kom förra veckan och tränade och kommer igen i början av veckan. 

På ridskolan så har sommartecknet med stort S varit d v s ponnyernas sommarsläpp. Förra helgen följde ca 350 personer ponnyernas glädje i det gemensamma släppet. Väldigt lyckat med full fart och glada ponnyer.

På tisdag är det dags för stora hästarna att få komma ut på sommarbete. Så imorse hade jag den stora äran att ge de 30 hästarna avmaskningsmedel. Och det bästa är att göra det innan de har fått mat så fick bli  kl 06.00 då jag var i stallet och började. 1 häst av 30 var lite tveksam, annars var de samarbetsvilliga!

Adde gjorde en väldigt bra start förra helgen på Djurgården. Vi startade en S:t George och fick 72,5% vilket gav oss en klar seger. Det var vår tredje start tillsammans och det var den bästa känslan hittills på banan. 

Efter Holland åkte ju jag till Wiesbaden i Frankfurt och startade Dokki. Det är en väldigt fin plats med fin inramning. Dokki skötte sig väldigt bra, han kändes lite trött i kroppen efter 10 dagars träning i Holland. I första GP klassen var han fin. I andra klassen dag 2 var han rätt mör men jobbade på bra. Så sammantaget var det en bra helg för Dokki och mig. 69% i bägge klasserna blev det!

Det tänkte jag slå på Strömsholm och lite till...

Håll tummen nästa helg!

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (2193)

Post a Comment