Blogg - Följ min vardag

May
06

Bra träning som vanligt i Holland

Bra träning som vanligt i Holland

Träningen för Nicole är fokuserad på Dokki. Adde kommer få ett par pass även han. För Addes del är det främst min egen träning med honom som är viktig. Det är alltid ett bra sätt att lära känna dom att just ta med dom på resor.

Dokki har hunnit med två pass. Som vanligt mycket basic saker. Men jag känner ändå att vi är på en annan nivå nu i träningen. Vi hoppar på rörelserna mycket fortare nu och tar tag i detaljer fortare. Det är hur kul som helst. 

Nicole har åkt på en förkylning som gjorde att hon inte hade så mycket röst igår, jag hoppas nu att det inte blir värre så hon kan få fram sin visdom.

Vädret har varit fantastiskt här nere. Så skönt att kunna träna ute och dessutom i denna miljö här på Glocks, man mår bra helt enkelt.

Vi blir kvar här en vecka till då vi åker vidare till Wiesbaden. Jag tävlar Dokki där söndag-måndag nästa helg. Adde åker med och får miljöträning. Tyvärr ingen klass för honom där.

Träningen här nere är som vanligt super. Det har varit mycket fokus på eftergift. Jag har tappat lite koll på den punkten, inte mycket men den lilla skillnaden som Nicole hjälper mig att få fram gör en stor skillnad i rörelserna. 

Hela familjen är med på plats här i Holland. Så blir träning i kombination med lite semester kan man säga.   

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (2377)

Post a Comment