Blogg - Följ min vardag

Feb
11

Nya spännande uppdrag!

Det är lustigt att när man har mycket omkring sig så blir det oftast ännu mer. Det är många olika saker på gång just nu.

Framförallt så är det två saker som ligger närmast nu.

Dels så är planeringen inför Italienresan i full gång. I det är det självklart själva träningen som är huvudsaken, just nu har jag dock åkt på influensa så träningen går inget vidare..., Dokki känns annars väldigt bra så kan bara ryttaren komma upp i sadeln igen finns det nog hopp!

För själva resan så är det många bitar som ska falla på plats. Jag vill att Karin ska ha hjälpa att köra så har sökt efter en extra chaufför, och det blir nog klart de närmaste dagarna. Sedan är det själva resrutten som ska spikas. Själva har vi aldrig rest till Italien men det lär ta en stund genom Österrike med alla backar så blir en lång resa. Gäller att hitta bra stallar längs med vägen där det passar att stanna och vila.

Dels så är det vattenbandet som ska invigas imorgon. Vi har jobbat länge med detta så ska bli skönt att äntligen har det officiellt klart!

Karin har provkört det hela veckan för att vänja hästarna vid det och själv få in lite rutin.

Det är viktigt att man tar det varsamt så hästarna lär sig gå avspänt på bandet, hela meningen är träning och ingen träning är bra om det sker i stress.

Till helgen är det landslagsträff i Stockholm, perfekt plats för en träff enligt mig:-) Hoppas vara frisk till det så jag kan vara med. Blir mycket info inför OS så bra att höra på det.


  

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (1899)

Post a Comment