Blogg - Följ min vardag

Oct
31

Första dagen i Holland

Första dagen i Holland

I tisdags åkte vi hemifrån och stannade till i Helsingborg över natten. Under onsdagen körde vi genom Danmark sedan båten till Tyskland och till slut framme i Holland vid 20.00 på kvällen. Resan brukar ta ca 12 timmar. Nu var det lite köer på Autobahn vilket gjorde en extra timme.

Hästarna var pigga och glada när de kom fram. En kvällspromenad fick de sedan in i boxen och äta och sova.

Idag red jag lektion på Biggles för Nicole. Han var riktigt på hugget men lugnade sig fort ändå. En roliga detalj var att när han fick syn på Nicole så följde han henne till hörnet där hon sitter och gjorde halt där. Han har nämligen lärt sig att varje pass börjar i det hörnet. Jag får en mottagare och en öronsnäcka som sedan jag hör Nicoles undervisning genom. Det har uppenbarligen Biggles lärt sig:-)

Dockie fick bara joggas idag. Han går lektion imorgon. Har är inte lika världsvan som Biggles så passade bra att han fick en lugn dag efter resan. 

Det är otroligt inspirerande att vara här. Se bra ridning och fina hästar. Få många bra tips i sin egen ridning. Det är oerhört värdefullt och jag är glad att de har tid för mig. De är väldigt trevliga alla här och man känner sig välkommen. Eller som Nicole sa när jag frågade om allt var bra här! Ni är tillbaka här så då är allt bra, blev svaret!!

Posted in: Vardag | Tags: | Comments (0) | View Count: (1607)

Post a Comment