Blogg - Följ min vardag

Sep
14

Väldigt bra helg på Djursholm!

Väldigt bra helg på Djursholm!

Så otroligt glad över min helg på Djursholms fina tävlingar. Languedoc gick sin tredje GP start på lördagen och gjorde ett väldigt bra program. Han visade på en så fin arbetsvilja och verkligen försökte. Fortfarande är det mycket som kan bli bättre men för nu så var han super duktig! Poängen kanske blev lite snåla men 68,8% räckte till en 2.a plats. 

Biggles var denna dag snarare 7 år än 17 år... Han var väldigt glad att få tävla igen. Redan på framridningen så kände jag hur han var på G. Sedan hade vi lite otur att få en väldigt "rockig" låt i högtalarna i början av programmet, för Biggles del var det alldeles för mycket trummor, han tycker det är mer fest än jobb då!! Så jag hade en hel del att göra med att lugna honom. Det höll fram till bytena i varje där det nästan blev några glada bocksprång, inga pluspoäng kan jag säga. Snarare rök där säkert runt 3%...Så med 66.6% blev det inget vidare resultat men räckte till en 4.e plats!

I küren igår gjorde bägge hästarna väldigt bra ifrån sig. Dokki var lika duktig igen. Kämpade på även fast jag gjorde det lite svårt för honom i början av programmet. Dokki behöver fortfarande lite plats inför vissa rörelser. Jag kom lite i otakt med musiken och mina linjer men han gjorde så gott han kunde ändå och vi fick 73.7% vilket gav oss en 3.e plats.

Biggles var lugnare idag. Han gjorde ett väldigt bra program. Jag hade en väldigt bra känsla till musiken där jag kunde sätta varje rörelse exakt till musiken. vi fick 74.1% och blev en 2.a plats!

Så otroligt roligt att få rida bägge i samma klass. Väldigt glad för att Biggles är så fin och tycker det är roligt att tävla trots många år på banorna. Så väldigt glad för min kommande stjärna Dokki som visar allt större självsäkerhet på banan. Men det finns många fler växlar att ta fram när tiden är redo.

Djursholm levererar fina tävlingar som vanligt. De har en stor fördel med en väldigt bra långsides läktare som tar mycket folk. Och det är tur då Stockholms publiken vill se GP dressyr. Bra stämning och fina priser. Bra jobbat Djursholm och tack till alla som kom och tittade. Det är roligt med mycket publik!

Och tack mina fina hästar! Vilken helg!


 

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (2191)

Post a Comment