Blogg - Följ min vardag

Jun
10

Det gäller att kunna planera om...

Det gäller att kunna planera om...

Som sagt inte lätt att planera. Min första plan var att ta en träningsvecka hos Edward och Nicole i Holland. Det var länge sen sist och känns som det verkligen behövs. Att hitta en lucka för mig och för dom var inte lätt. Jag har många elever som kommer under sommaren för träning och det ska passa i deras tuffa tävlingsschema.

Jag hittade en vecka mellan den 22-27 juni. Jag fick avstå en tävling med Biggles, men ville ju inte missa chansen att få träning med Dokki. Lagom när allt var planerat så ringde förbundet och bad mig åka till Rotterdam och rida i nationslaget, den tävlingen ligger midsommarhelgen och är därmed veckan före min träningsvecka. 

Självklart ville jag det och det låter super enkelt eftersom jag ändå ska till Holland veckan efter. Men det är logistik med att få ner hästarna och hem dom samtidigt som jag måste täcka upp med folk hemma när Karin är iväg och jag måste försöka vara borta så kort tid som möjligt så jag får tid till eleverna här hemma. Ja det är många delar... Dessutom så hade Edward och Nicole bara en box ledig denna gång. Så min ena häst kan stå där men den andra måste stå någon annan stans. så nu ska jag leta stall i närheten till dom för en vecka. Och jag hoppas att Rotterdam tävlingen låter mig ta med en extra häst till området som inte ska tävla.

Tror detta blir bra och ska lösa sig. Men det är mycket med det hela när man bor 100mil från händelsernas centrum!!

Men jag älskar Ågesta så det får bli lite körande på vägarna!

Ska bli väldigt roligt att rida i Rotterdam. Alltid roligt att rida Nations Cup. Blir jag, Patrik Kittel, Rose Mathisen och Paulinda Friberg som rider i laget.

 

Posted in: | Tags: | Comments (0) | View Count: (1747)

Post a Comment